FLOWERS and MOUNTAINS

 

 

 

About the blog & me

Hey!
Jag heter Julia Karlsson och har den här äventyrs sidan sedan 2015 då jag var till Nord Norge tillsammans med Rebecca Gylling, som sjukskötare och vi gjorde ett samarbete med Aras Helse.

Med den här bloggen vill jag inspirera och lyfta fram hur man kan äventyra var som helst. Jag tycker att man borde inspirera varandra mer till att lyckas! Jag är en positiv typ som aldrig har tråkigt, jag är också intresserad av att påverka i miljöfrågor. Jag tycker att det borde vara lätt att ta dom rätta valen med tanke på det! Just nu studerar jag design i Oslo på Arkitekthøyskolen.

Skicka gärna ett mail om du är intresserad av att samarbeta på ett eller annat sätt! Klicka här om du vill läsa mina äventyrs stories :))

 
Min senaste story hittar du här.

____________________

 

My name is Julia Karlsson and I have this adventure page since 2015, when I was working as a nurse in the North of Norway and made this page with Rebecca Gylling in collaboration with Aras Helse.

Now I want to inspire you to adventure and to show you that one can have an adventure everywhere. I think that we should inspire each other more! I am determined to influence the protection of our planet as well, and I think it should be easier to choose right. Right now I am studying Design in Oslo in the school of Architecture.

Please send me an e-mail if you want to make a
collaboration in a way or another!

Click here if you want to read about adventures.

My latest story you’ll find here.

© 2015 JULEN JULIA

 

 

  • Instagram Black Round