Search
  • Julenjulia

Back to adventures

Min blogg är ju egentligen all about adventures! Det är ju en slags fotoblogg om äventyr! Men den har haft lite identitetskris lately. Så alltså min tanke från början var att det ju faktiskt är möjligt och äventyra och se nya saker på alla ställen, till och med i sin hemstad. Och nu tänker jag att jag ska hålla mig till temat, varje måndag!


På lunchen i en ettårig designskola, som jag gick på här i Oslo, så gjorde vi ett litet äventyr varje dag och det var där idén uppstod. Vi hittade nya områden, små caféet och vi pratade med massa nya folk. Det var så roligt! Och vi fick massa idéer och vi gick ut även om det var fult väder, härligt.

Så nu börjar det med lunchäventyr igen! Oxygen i hjärnan och utforskning av närområdet, superbra tips jag lovar!


Jag är ju så "heldig" som dom kallar det här, lyckligt lottad alltså, med studiekamrater som den här! Dom är alla så mysiga och gulliga, alla 30 stycken, de e sjukt :):)

Så till er som söker ert lilla gäng, det kommer, ni måst bara hitta er plats först :) Sen kan man äventyra lite här och där. Idag var vi turister på operan för att vi ska börja med ett projekt som handlar om ställen där många människor vistas.

Du skojar?

Nejdå!

Så jag uppmanar er att den här veckan se dagarna som äventyr och se nya ställen! Om man tänker lite så där "Life is a game" så blir problem lite roligare också, har ni prövat? hehe! Här är Luca som har kommit rakt från Paris!Så det var kick-start på den här veckan nu 👀 Hej på dej 🎒✨

49 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2015 JULEN JULIA

 

 

  • Instagram Black Round