Search
  • Julenjulia

Feel good camp med Josefin Dahlberg!

Idag var jag på en feel good camp med min alltså idol Josefin Dahlberg! De va så bäst å absolut värt att gå. Hon är en härlig, energisk person och efter denhär kvällen så så tycker jag att hon e typ ännu nice:igare! Kolla in henne här om du int ren ha gjort de! Vi träffa hennes söta hund Moon också, alltså man blir ju helt kär. Ett litet lamm.

Ibland känner man att det här ska jag göra, jag måst. Fast de typ känns som om det inte går

. Men de går! Man bara vet när man måst. Och det var nog så rätt. Så rätt att åka i blixtfart till Stockholm.

Vi sjöng en fantastisk meditations sång som du hittar här! Hon sa att när vi sjunger den ska vi känna att vi alla är ett, och de blev helt speciellt när vi alla sjöng det samma tillsammans.

Om ni nångång har chansen att gå på något liknande, så gör det, man får helt världens bästa viges!

48 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2015 JULEN JULIA

 

 

  • Instagram Black Round