Search
  • Julenjulia

"Jag får ont i själen"

Det är så lätt att tänka att man är dålig. Och så säger ens lärare att "jag får ont i själen av din ler-form" på presentationen där vi ska lära oss om form inom design. Jag fick ont i själen! Som jag jobbat på den idiotiska lerklumpen. Det är så lätt att tänka att alla andra tänker att dom är så bra. Och om folk betér sig konstigt så är det för att dom tycker att en int är värd att vara trevlig mot. Men jag har förstått att oftast handlar det om samma “jag är dålig” känsla hos den andra. Eller hur? Det är sällan man tycker att en annan är “dålig”. Förutom min lärare när det handlade om mina talanger i lerklumps konst.

Så som jag själv tampas hela tiden med att int vara tillräckligt bra i snoukkabacken “folk tycker att jag är "dålig”- märker jag att jag tänker. Men för det första så bryr sig dom flesta bara om sig själv och ser knappt hur någon annan gör och för det andra, om dom bryr sig så fack dom då, har jag medvetet försöka tänka. Att åka upp och snoukka själv, ensam i parken, är något ganska nytt för mig. Först fasade jag för att gå dit, men snowboard är så rolig och jag vill, och eftersom jag inte nu har ett crew här så måste jag bara pusha mig själv. Tänk stå med snowboarden i bussen, sen metron när alla tittar, sen ännu gå till backen själv och prova lite grejer - och sen falla hårt på metall - när alla andra ser på när dom sitter i liften!

Bara tanken gjorde mej illamånde, men jag pressade mig själv att gå dit - och nu tänker jag inte på det ens! Jag har min egna musik och snowboardar i parken, faller, no problem. Kanske till och med träffar någon jag känner! Åker med dem lite. Men fortfarande så måst jag pusha mig själv till att inte tänka att jag är dålig. Inte dålig på att rita, när jag går på designhögskola där alla ritar som någon slags star wars idéfas. Men man måst bara tänka, jag är inte dålig och whatever om jag är. Oftast så bryr sig ju folk mest om sig själva.

Så den här veckan; DU ÄR JUST B R A och du ska göra vad du vill :)))

30 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2015 JULEN JULIA

 

 

  • Instagram Black Round